pondělí 27. listopadu 2017

Poslední letošní recenzáčky z Dobrých knih

 
Poslední letošní recenzáčky z Dobrých knih právě dorazily. A rovnou dvě vánoční. Ty obálky jsou nádherné, nemyslíte? Do Polibku v New Yorku a Léta u jezera jsem se zamilovala na první pohled :) Pojďte juknout na anotace:
 
 
 


Láska po francouzsku - Fiona Valpy
 

Román Vánoce po francouzsku Fiony Valpy zahřeje u srdce nejenom v zimě hlavně zjištěním, že k lásce se někdy dá i projíst. A ještě se u toho pobavit!

Evie opustil manžel, a tak využije nabídku přátel k pobytu v jejich domku na francouzském venkově. Vypraví se tam úplně sama, jen se sbírkou receptů po babičce, a je odhodlaná na cel
é Vánoce zapomenout a jen podle ní péct a vařit. Ochotného ochutnávače najde v sousedovi, šarmantním doktoru Didiérovi. Zaujme ho však nejen její skvělý koláč…

Padající sníh, skvělá štědrovečerní tabule a trocha vánočního kouzla – bude to ale stačit, aby zmizel přízrak předchozích Vánoc?
 
 
 
 
Polibek v New Yorku - Catherine Rider
 
Štědrý večer, letiště J. F. Kennedyho, New York. Charlotte už je zase sama. Po roce dostala kopačky od svého amerického přítele a nyní netouží po ničem jiném než se vrátit do bezpečí ke své rodině v Londýně. Ovšem její let je zrušen a ona jen bezradně mačká poukaz na náhradní ubytování v hotelu. Může Štědrý den být ještě horší? Anthony přijede na letiště vyzvednout svou přítelkyni, ale ta se s ním bez okolků přede všemi rozejde. A tak Charlotte dostane nápad: Proč se s Anthonym neseznámit, aby jí dělal průvodce po New Yorku, než jí poletí další letadlo?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Léto u jezera - Hannah McKinnonová
 
Iris Standishová byla odjakživa onou zodpovědnou a rozumnou starší sestrou, zatímco mladší Lea šla z průšvihu do průšvihu. Přesto měli rodiče raději Leu. I jako dospělá je Iris vzorem úspěchu: má solidní manželství, rodinu, práci… Až dokud její manžel z nenadání nepožádá o rozvod. Otřesená Iris vděčně sáhne po zámince k útěku a odjede na léto do rodného domu, aby sestře pomohla s chystanou svatbou. Jenže navzdory idylickému prostředí a svatebním přípravám je brzy jasné, že Lea se pouští do nové nerozvážnosti, a Iris se musí rozhodnout, jestli u ní převáží zodpovědnost, anebo pro jednou podlehne citům, které v ní nečekaně probudí dávná láska Cooper Woods.
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat