pátek 12. srpna 2016

První recenzáčky z Metafory

Dnes mi dorazily první recenzáčky z Metafory, na které jsem se opravdu moc moc těšila. Jak už jsem zmiňovala v minulém článku, z recenzáctví pro toto nakladatelství jsem měla obrovskou radost. Jejich knihy jsou prostě můj šálek čaje :-) :-)  A na seznamu jich mám fakt hromady.
 
 
První je Hledám přítelkyni pro konec světa od Tiffanie DeBartolo. Tu mám na wishlistu už hned co vloni vyšla, ale nepřišla na ní doteď řada. Takže už jsem fakt zvědavá :-)
A druhá je novinka Metafory Nalehko od Clary Bensenové, která vyšla nedávno a hned jsem jí měla v hledáčku :-) Ideální čtení na léto, cestování, vtip a dokonce i Řecko, no prostě ideální knížka pro mě. Hned jak dočtu Lásku po francouzsku, tak se na ní vrhnu :-)
 
Krásný víkend, *Veru
 
 
 

2 komentáře:

  1. aaaa máme stejný vkus. Jsem zvědavá jak se Ti budou líbit. Jsem v polovině Nalehko- a jsem tak jako lehce romanticky naladěná, tak uvidíme jak to dopadne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nalehko mě zaujala okamžitě, když jsem viděla obálku a na ní napsáno "Dva lidé, tři týdny, osm zemí, žádná zavazadla" :) :) Jak je to o cestování, je to něco pro mě :-) Paráááda, už se na ní hrozně těším :) *Veru

      Vymazat