pátek 9. září 2016

Nový přírůstek


Dorazil mi nový přírůstek od spisovatelky Danky Šárkové i s osobním věnováním, za které moc děkuji. Kniha mě zaujala nejdříve obálkou a pak i anotací. Vypadá opravdu zajímavě. Musím se přiznat, spisovatelku jsem dosud neznala a Danka si mě našla sama na facebooku. Což mě samozřejmě moc potěšilo a už se těším, až se začtu do mojí první  knížky od ní.




Nezlomená osudem
Danka Šárková

Nadčasový román na stále aktuální téma. Dvacet let života hrdinky Zuzany, která zjistí, že „zdravý“ partnerský vztah na bázi patriarchální modelu muže živitele a ženy v domácnosti, je nefunkční. Pro klid v rodině je ochotná snášet domácí násilí až do dne, který jí změní celý život. Nabere sílu, odmítne se smířit s osudem, postupně nalézá odvahu svoji nelehkou situaci řešit a navzdory překážkám je odhodlaná vybojovat si svobodu.








Danka Šárková:

Je externí redaktorkou několika českých tištěných i elektronických medií a pravidelně vede kurz tvůrčího psaní.
Jejím nakladatelem je Ami-publishing (Michal a Anička Ingrovi-syn paní Simony Monyové).
 
Tištěné knihy:
Nezlomená osudem
Co se dnes hraje? Pohádky 21. století
Zašívaná panenka
Tři plus jedna
Cesta za "hranice"
Čekala jsem dlouho

 
Elektronické knihy:
Edice Příběhy na lehátko (Tajemno, Nevěra, Zvířata, Láska...)


Za knížku moc děkuji :-)

*Veru


2 komentáře:

  1. Autorku tiež nepoznám, takže som rada, že som na ňu aspoň takto narazila. Venovanie v knihe určite potešilo, ja mám síce iba jednu knihu s venovaním, ale je to veľká radosť. Prajem ti príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) věnování určitě vždy potěší. Mám je ještě v knihách od Petry Nachtmanové, s kterou spolupracuji a je to vždycky moc milé to číst. *Veru

      Vymazat