neděle 26. února 2017

Recenzáčky z Dobrých knih


 
V pátek mi dorazily tyto krásné recenzáčky od Dobrých knih. Novinka z nakladatelství Cooboo Oko za oko a skutečný příběh od nakladatelství Noxi Zázraky z nebe, podle které byl i natočený film. Na tu se vrhnu hned jak dočtu Einsteina :-) Teď už si je pojďme představit.
 
 
Zázraky z nebe - Christy W. Beamová
 
 
Dojemný, skutečný příběh devítileté nemocné Annabel z Texasu poutavě líčí její nebezpečnou nehodu, cestu do nebe a záhadné zmizení příznaků vážné chronické choroby.

Annabel Beamová kvůli vzácné a nevyléčitelné poruše trávicího traktu, která jí od pěti let bránila vést život normálního zdravého dítěte, strávila většinu dětství po nemocnicích a ordinacích specializovaných lékařů. Jednoho zimního dne, když jí bylo natolik dobře, že si mohla hrát venku se svými sestrami, spadla z výšky deseti metrů do starého dutého stromu. Pád mohl skončit smrtí nebo ochrnutím, ona však nepochopitelně vyvázla bez jediného škrábnutí, a navíc se navzdory všem vědeckým prognózám z chronické choroby vyléčila…

Tato knížka změní váš pohled na svět kolem nás, posílí vaši víru v Boha a život po životě.
 
 
Trailer k filmu Zázraky z nebe (Miracles from heaven):

 

 
 
 
 
Oko za oko - Jenny Han, Siobhan Vivian
 
Ostrov Jar není jen idylické místo na dovolenou, ale to vědí pouze ti, co na něm žijí. Kat, Mary a Lillia chodí na střední školu, ale to je asi to jediné, co mají společného. Tedy kromě touhy pomstít se. Pomstít se těm, kteří je šikanovali, vysmívali se jim a udělali jim ze života peklo. Špatné věci se totiž stávají i hodným holkám. Ale i hodné holky se umějí bránit. A tyhle tři dohromady? Jsou schopné čehokoli…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 komentáře:

  1. Zázraky z nebe si musím jednou přečíst. Už mě na knížku navnadila Míša a jsem zvědavá i na tvou recenzi, Veru. Užij si knihy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári moc děkuju :-) Taky jsem na ní přišla díky Míše a už se na ní celá třesu :-) Pak si hned pustím film :-)

      Vymazat