středa 22. dubna 2020

Kniha skřítků náladovníčků



S povídkami na dobrou noc.


Anotace:

Řádí u vás doma náladovníčci? Kniha vás naučí rozeznat je a rozkryje vám nejedno tajemství běžných situací, ve kterých se ocitáte se svými dětmi.

Náladovníčci jsou malí skřítkové žijící bezpečně ukryti v tajemných cestách dětských hlaviček a v zákoutích jejich pokojíků. Mají na starosti nálady, rozhodování, rozmary
, chování a mnoho dalšího. Pusťte se do čtení a sami se přesvědčte, zdali se u vás některý z náladovníčků také nezabydlel.

Cachtálek povodňový ve vodě si libuje, vanu plnou bílé pěny, tu on prostě miluje. Venku hravě dokáže skákat z louže do louže.
Cachtálek povodňový je celý tyrkysově modrý. Nosí pruhované plavky. Za sebou nechává loužičky vody. Mezi prsty rukou i nohou mu narostly plovací blány. Miluje plavání a cachtání ve vodě. Do vody si s sebou zásadně bere alespoň pět hraček.“





Skvěle zpracovaná pohádková publikace pro naše nejmenší, ale také pro jejich rodiče. Možná v této knížce poznáte své dítko a jeho skřítka v nejedné kapitole. Co takhle Průzkumníček neodbytný, Rozumbrádek myslící nebo Jídlopatlal bezstarostný? Nežijí tihle s vašimi dětmi a nenabádají je ke všem možným lumpárnám a vylomeninám? Určitě poznáte více než jen jednoho skřítka.
Každý náladovníček má svůj obrázek, popis jak vypadá a co vyvádí. A na další stránce je mu věnovaná povídka, příhoda, jak se s ním žije a co vyvádí ve skutečném životě. Vaše dětičky si skřítky zamilují a budou chtít číst stále dokola. Přitom si budou prohlížet krásné obrázky a jistojistě si knihu oblíbí, to vám slibuji. Nám se ohromně líbila a mnohokrát jsme se u ní nasmáli.


Moc děkuji nakladatelství BAMBOOK za recenzní výtisk.

Knihu koupíte zde.





3 komentáře:

  1. Bylo to jako filmový trik, když mi doktor Edede vrátil mého manžela do 24 hodin, vyzkoušel jsem mnoho zpusobu, jak dostat mého muže zpet, ale vždy se setkávám se špatnými lidmi, dokud jsem nemyslel doktora Ededeho radu každému, kdo má stejný problém kontaktujte ho na Ededetemple@gmail.com nebo Whatsapp +233235887825 Slibuji, že vás nikdy neodradíme.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tak to je krásná kniha po ní se budu muset kouknout. Jinak mášpěkný blog, už jsem na něj hodně narazila na internetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme. :) Na blogu jsme dvě. :-) Jinak knížka je skvělá a ty ilustrace jsou opravdu boží. :-)

      Vymazat