pondělí 11. října 2021

Jaké pohádky nás právě teď baví

 


Přátelé, vítejte u speciálního dílu naší pravidelné rubriky Právě teď nás baví, věnované hlavně rodičům, dětem a pohádkám. Přemýšlíte, jaké knížky koupit našim nejmenším a v té změti se vůbec neorientujete? Proto jsme tu pro Vás! U nás totiž nyní frčí pohádky a knihy pro nejmenší nejvíce ze všech, takže bych vám ráda doporučila ty, co nás prostě baví a naši malou hodně zajímají.

 

Babiččina kouzelná zahrádka

Pohádkové knížky Sandry Dražilové Zlámalové jsou pro mě sázka na jistotu. V naší knihovničce máme všechny její vydané a všechny jsou výborně napsané, nádherně ilustrované a děti zaujmou hned od první stránky. Babiččina kouzelná zahrádka vyšla nedávno, je poučná a naší Ellí prostě baví.

 

Příhody placatého čumáčku

Anna Beatrix Bártová je mojí oblíbenou spisovatelkou románů pro dospělé a Příhody placatého čumáčku je její pohádková prvotina. Autorka si sama knihu ilustrovala a malé se obrázky jejích oblíbených pejsků moc líbí. Prohlíží si knihu denně. Příběh je nádherný a dobrodružství pejska Baronka vezmou za srdce i dospělé.

 

Pohádky z lesa

Další bezva pohádková knížka s poučnými příběhy zvířátek z lesa je z pera Lenky Jakešové, od které máme také spousty knih. Je moc hezky ilustrovaná, pohádky jsou akorát dlouhé a každá kapitola má své poučení.


Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.



Žádné komentáře:

Okomentovat