pátek 16. září 2016

Nezapomínejme na děti :)

Nedávno jsem přidávala pár tipů, o které si můžete napsat Ježíškovi :)
A proč tedy nepřipojit i něco pro děti?
Sice trochu větší, ale pořád děti :)


Moje desetiletá dcera naprosto propadla ničení knih. Nelekejte se!
Autorka Keri Smithová přišla s naprostou bombou na trh, jak přivézt děti 
ke knihám.

Tahle je opravdu šílená! Majitele nutí do knihy čmárat, trhat listy, lepit žvýkačky,
ale dceru to zabavilo na dlouhé týdny a kniha letěla s námi i do Řecka :)



Konečně deník, s kterým se nikdy nudit nebudete! Světový bestseller nyní i pro české tvořitele a kreativce! Destrukční deník je pro všechny, kteří si vždycky přáli vést si deník nebo skicář, ale měli potíž s tím začít, pokračovat, nebo ho dokonce dokončit. V téhle knížečce najdete nesmírnou sbírku nápadů, jak ji zničit (pardon, kreativně vyzdobit!). Nebojte se trhání, polévání kávou či jiných destrukčních metod, tahle kniha je k tomu určená! Destrukce je hra!

Další kniha je méně brutální :) 
Tahle zase nutí děti vyjít ven z pokojíčku a plnit úkoly.



Tento předmět neexistuje bez vás. Vy určíte jeho obsah a to, jak bude nakonec vypadat. Celý ho utvoříte na základě svojí představivosti. Musíte vyrazit ven, oživit ho a splnit všechny úkoly. Pokud tohle není kniha, tak co to vlastně je? Odpověď je jen a jen na vás!

A tahle zase děti donutí víc si všímat běžných věcí v životě a samozřejmě
jsou spoluautory :)


Zbrusu nová knížka od autorky Destrukčního deníku, kterou si můžete sami dodělat a dotáhnout do konce! Milí čtenáři, jedné temné a bouřlivé noci našla Keri Smithová v parku několik podivně rozházených papírů. Posbírala je a seřadila a pokusila se vyřešit záhadu, která na ni nečekaně vyskočila. A teď ten úkol předává vám, svým čtenářům. Vaší úlohou bude stát se novým autorem tohoto díla. Budete pokračovat ve výzkumu a doplníte obsah. Kvůli tomu budete muset podstoupit určitý výcvik tajných služeb, který najdete v tomto svazku. A protože nikdo netuší, co vás čeká, postupujte prosím obezřetně, ale víte jak… bez vás tahle kniha neexistuje.


Tak u nás už je dětský knižní Ježíšek vyřešen. 
S čistým svědomím doporučuji, protože je to dle mého
skvělý nápad :)



Žádné komentáře:

Okomentovat