pondělí 28. listopadu 2016

Také sbíráte záložky?


Tak jsem se konečně dokopala k tomu, dát dohromady (skoro) všechny záložky a krásně vám je nafotit. Tento článek vznikl v mojí hlavě proto, protože se mě už několikrát holky blogerky ptaly na mojí sbírku záložek z cest.
 
Mám ve zvyku si z každého místa, které jsem navštívila, vozit vždy záložku, magnetku a pohled. Záložky bohužel ještě nejsou všude k dostání, tak nemám úplně ze všech míst kde jsem byla. Třeba mě dost mrzí, že jsem nesehnala v Athénách nebo v Benátkách :-)
 
 
Většinou mám záložky všechny pěkně pohromadě na jednom místě. Ale i tak se stane, že se nějaká někde zašantročí, nebo zapomene v knize. Já při tomto focení zjistila, že mi třeba chybí moje úplně první záložka z Řecka - z Kréty. Tak doufám, že jí někde dohledám. Jinak co se mi třeba neosvědčilo jsou ty malinké magnetické záložky ze Zante :-) Jsem prostě na tu klasiku.
 

Na této fotce jsou záložky, které jsem dostala jako dárek :-)  První je od Janičky ze Zante, druhá od Týny z Hranatého šitíčka a ostatní ze soutěží. Samozřejmě jsem sem nefotila různé reklamní záložky, ty dohromady moc nedávám. Pokud mě teda něčím neuchvátí.
 

Omluvte prosím špatnou kvalitu fotek - pod zářivkami se špatně lesklý papír fotí :-)
 
Letos jsem na Karpathosu objevila poprvé 3D záložky (vždycky jsem viděla jen pohledy nebo magnetky) a ta s tančícím Řekem Zorbou nemá prostě chybu. Jančí vám může vyprávět, jak si s ní stále kroutí a u toho se směje jako blb :-)  Já dělám to samé :-)
 




Tak třeba jsem vás navnadila a taky si nějaké záložky, spolu s zážitky z dovolené, příště dovezete :-)
Já už to tak dělám deset let.
Krásný pracovní týden, vaše Veru
 

4 komentáře:

  1. Krásná sbírka! Také sbírám záložky a zrovna z Benátek mám :-) A jelikož jsem knihovnice, tak mám i nalezené v knížkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) No teda, tak ty Benátky mě mrzí, že jsem jí tam nikde neobjevila :-) Škoda, musí být určitě krásná :-)

      Vymazat
  2. Super sbírka! Mi tedy nevadí i magnetické, ale nepoužívám takové ty plechové, co se na stránky zadělávají jako svorka. Někde jsem četla, že rády trhají stránky, tak to nehodlám riskovat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přesně :)) Taky mám nějaké kotvičky, a takové kravinky, asi jsem to v té době neměla nebo jsem nenašla, určitě na fotce není všechno a přece jenom, jsou to 3 roky, takže za tu dobu toho hodně přibylo. Ale převážně klasika papírových, ty mám prostě nejradši. :-)

      Vymazat