neděle 11. prosince 2016

Vánoční pohlazení, aneb knižní tipy, které vás nakazí vánoční atmosférou



Nastal vánoční čas a k němu patří pohoda, cukroví, pohádky, ale také dobré knihy. Já v tomto kouzelném období nejraději sáhnu po pohádkových příbězích nebo knihách, které se odehrávají o Vánocích. Už jsem jich pár za ta léta nashromáždila a právě o ty nejlepší z nich se s vámi chci podělit a představit vám je.

Mám tu jednu letošní novinku, kterou jsem právě přečetla – Vánoční zázrak. Pak starší knihu, kterou jsem objevila teprve nedávno – Kouzlo Vánoc. Dvě srdcovky, ke kterým se budu vždy ráda vracet – Sněží, sněží a Dárek z pravé lásky. A jako poslední tak trochu jinou vánoční knihu, která obsahuje hororové příběhy pro děti – Příšerné příběhy vánoční. Všechny mají úžasné obálky, třpytivé, s vločkami, zdobené i uvnitř. Člověku až oči přecházejí a stále se musí na tu krásu dívat anebo knihy (jako to dělám já) neustále hladit. No přesvědčte se na fotografiích sami. Nyní si je už pojďme postupně představit.
 

Vánoční zázrak je romantický vánoční příběh, určený především mladým a náctiletým, ale já si ho (i přes můj věk) moc užila. Moje romantická dušička si přišla na své a jen se třepotala blahem.
Pokračování článku si přečtěte na stránkách Venilafi magazínu :)


 
 

4 komentáře:

  1. Kouzlo Vánoc jsem rozečetla a asi nedočtu, nějak nemůžu přijít na to, co to má společného s Vánoci a obecně mi ty povídky přijdou hrozně hloupé. Takže jsem se vrátila ke klasice Sněží, sněží a Dárku z pravé lásky, ty za to stojí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to jsem zvědavá, já se na Kouzlo Vánoc chystám hned jak dočtu Poppy day :-) Sněží, sněží a Dárek jsou moje neoblíbenější, to máš pravdu :-) Četla jsem je vloni a byla jsem nadšená, jak jsem psala v článku :-)

      Vymazat
  2. Kouzlo Vánoc jsem objevila včera v LK, tak jsem zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám vědět Míšo, tenhle týden na ní snad příjde konečně řada :-) Taky jsem zvědavá :)

      Vymazat