středa 2. srpna 2017

Narozeninová soutěž :-)


 
Jak jsme včera zmínily na našich facebookových stránkách, náš blog KNIHY NA CESTÁCH slavil první narozeniny :-) A k té příležitosti jsme si pro vás připravily soutěž o dvě knihy. 

 
 
Legendu o krvi a lásce nám věnovalo nakladatelství BRÁNA a druhou - Kdo jinému jámu kopá... sám do manželství padá od Aleny Jakoubkové jsme vybraly ze své knihovničky. Výherci budou tudíž dva - každý jednu knihu.
 
 
Podmínky soutěže:
 
1. Napište nám jednu knihu nakladatelství Brána, která se vám líbila nebo která vás zaujala a  chtěli byste si jí přečíst.
 
2. Napište, kterou knihu byste si přáli jako výhru (z těchto dvou).
 
3. Když máme ty narozeniny, napište nám, co se vám na našem blogu líbí a co třeba naopak ne nebo co byste změnili.
 
4. Napište svůj email, na který vás v případě výhry budeme kontaktovat.
 
5. Soutěž trvá do 17.8. a v pátek 18. 8. zveřejníme výherce :-)
 
6. Vaše komentáře a vše ostatní pište prosím zde na blogu - dolů do komentářů :-)
 
 
 
 
Pokud se výherce neozve do týdne od zaslání emailu, budeme losovat jiného.
 
Kdo nedodrží pravidla soutěže, nebude zařazen do slosování.
 
Soutěž probíhá pouze na území ČR.
 
Výherce vylosujeme pomocí random.org
 
Budeme rády, když zaškrtnete sledování na našem blogu zde nebo se stanete fanoušky naší facebookovské stránky Knihy na cestách, ale není to podmínkou :-)
 
 


 
 
Tak, směle do nás :-) Pusťte se do toho, držíme všem palce.
 
*Vaše narozeninově naladěné Jani a Veru*
 
 
 
 
 
 

 

19 komentářů:

  1. Ahoj, gratuluji k blogovým narozeninám.
    Z Brány mě zajímá více knih, které bych si chtěla přečíst. Jednak je to kniha Kořeny růže Tudorovců, pak Zimní palác a nakonec Legenda o krvi a lásce. Tak je jasné, že v případě výhry bych si přála tu Legendu :)
    Na blogu bych nic neměnila, na můj vkus působí možná trochu tmavě, ale to je jen můj vkus a pokud vám to vyhovuje, není na tom nic špatného. Jinak se mi líbí, že je blog kombinovaný s cestováním a že jste na něm dvě, to obdivuju, to bych nedala :D
    můj mail je: nikolaoss.trojtecka@seznam.cz
    Díky za soutěž a přeju další úspěšné blogovací roky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super :-) Děkujeme za účast Káťo :-)

      Vymazat
    2. Kačko dala :) Jsme každá úplně jiná, navzájem si nelezeme do žánrového zelí :D A víš co je nejdůležitější? Komunikace, o tom to všechno je :)

      Vymazat
    3. Komunikace určitě, ale stejně si nejsem jistá, že bych se chtěla o blog dělit :D

      Vymazat
  2. Gratuluji k prvním narozeninám :-) Ať se vám nadále daří :-)
    1. Nedávno jsem si koupila knihu Labyrint, podle anotace zní zajímavě a ráda bych se do ní pustila co nejdřív. Jinak takhle z hlavy si nevzpomínám v poslední době na žádnou přečtenou knihu z nakladatelství Brána.
    2. Přála bych si Legendu o krvi a lásce
    3. Moc se mi líbí vaše krásné fotky z cest :-) a samozřejmě recenze. Nečtu sice úplně všechny, ale jen ty, co mě zajímají :-) Vadí mi akorát jedna drobnůstka, a sice, že váš blog není optimalizován pro mobily...
    4. zrzavy.Macicek@seznam.cz
    Děkuji za fajn soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, moc děkujeme Marcelo :) Moc nás to těší :-) Mobilní verzi nemáme záměrně - kvůli tomu, že je ta verze moc okleštěná a není tam vše a tak nějak celkový vzhled nevystihoval nás, jak bychom chtěly no :-( Takže proto, možná časem to zkusíme prozkoumat :-) Díky moc za názor :-) Hezký den přejeme

      Vymazat
    2. Ještě tě možná potěším, chystáme několik nových článků o cestování a z cest jak v cizině, tak po Čechách :-)

      Vymazat
    3. A Marcelko, za mě je Labyrint výborná volba! Na blogu je i recenze, já jsem byla nadšená :)

      Vymazat
    4. Chápu s tím mobilním rozlišením :-) A recenzi na Labyrint si určitě přečtu, jsem ráda, že se kniha líbila, aspoň se mám na co těšit :-)

      Vymazat
  3. Anonymní3/8/17

    Ahojky děvčátka :) moc blahopřeji k narozeninám blogu :).Váš blog je perfektní :) z něj čerpám tipy na další krásné a kvalitní čtivo :). A ty bezva recenze :) vždy mě Vaše recenze osloví a pro knihu si buď dojdu do knihkupectví nebo půjčit do knihovny.Teď co mám malého nejraději čtu ženské romanky od českých autorů (je zde vice reality, než tý pohadky pro dospělé...):) tím pádem je jasná volba pokud bych vyhrála Alena Jakoubková :).Vám i Vašemu blogu přeji jen to nej nej nej k tomu hodně krásných a ctivych knih :). Mějte se moc krásně uzivejte léta a krásných slunečních a teplých dnů... V případě že bych vyhrála můj email- iva.burdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko moc děkujeme :) Pavlík je nádherný, za chvíli z něj uděláme taky čtenáře :)

      Vymazat
  4. Gratuluji k blogovým narozeninám :)
    Z nakladatelství Brána mě zaujala jedna z novinek - kniha Vraždy aristokratek.
    Kdyby náhodou, přála bych si Legenda o krvi a lásce.
    No a teď k tomu blogu :D Těžko říct, co se mi na blogu nelíbí. Kdyby se mi nelíbil, nechodím sem pro inspiraci :) Když napíšu, že se mi prostě líbí, bude to vypadat, že si odpověď ulehčuji :) Jsem ráda za recenze, kdo si má naslepo vybírat v tom obrovském množství knih. Tak kouknu sem a hned mám jasněji. Do toho si zavzpomínám na Řecko, že a je to :) Takže pořádně cestujte, ať máme na co koukat :)
    A kdyby náhodou, tak miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme Mirko a děkujeme za chválu, moc si toho vážíme :-) Určitě chystáme hodně článků o cestování, máš se na co těšit :-)

      Vymazat
  5. Monika5/8/17

    Ahoj holky, jen chci pogratulovat k narozkám :) Blog vedete úžasně, láska ke knihám z něj jen tryská a výborně se navzájem doplňujete. Je inspirativní pro čím dál tím víc knihomolek i knihomolů. Knihám na cestách tedy přeju nekončící inspiraci, věrné a narůstající čtenáře a taky dostatek benzínu/nafty/kerosinu na poznávání všemožných koutů světa, které nám pak můžete působivě přiblížit. Na zdraví! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, Mončo moc moc děkujeme :-) To nás strašně potěšilo a vážíme si toho :-) Na zdraví! :-)

      Vymazat
  6. Holky moje, co už nejste zas tak úplně moje už:-) Jsem na vás fakt neskutečně pyšná! Pamatuji si, jak jsem vám drze psala kdysi dávno, za krále Klacka. Jste uplně nejvíc moc hustokrutopřísný knihoblogerky:-) Drtíte nás tu všechny s prstem v nose. No fákt jako:-) Jen tak dál. Já vám k vaším narozeninám přeji všechno nej nej nej nej nej a kdybyste to nevěděly, tak ještě nějaké to nej navíc:-) Já vám děkuji, že ještě stále píšete i na hranaté a držíte mi ho nějak funkční, když já jsem lehce nefunkční (občas si připadám dysfunkční:-)) Vážím si vás baby jedny blonďatý. Chcete vědět, co se mi na vašem blogu líbí nejvíc? Vy dvě. Takže holky, pořádně užívejte výskytiny vašeho blogu a vůbec vás dvou jako spolupisatelek, cestovatelek a nej kámošek. Mám vás ráda a díky za všechno:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týnko,ufff, nemám slov. Strašně jsi nás dojala a my moc děkujeme. Vážíme si toho a hlavně TEBE. Jsi zlatá :) Máme tě moc rády a ještě jednou děkujeme :) :-*

      Vymazat
  7. Úplně nejdřív mooooc blahopřeji k blogovým narozeninám, ať se vám holky stále skvěle daří jako dosud.
    Z Brány mě už kdysi zaujala Dáma z popela, která už má i další pokračování. Snad se k ní jednou dostanu. Rozhodně to ale není jedné lákadlo, třeba takový Spáčův hrad bych si taky ráda někdy přečetla.
    Váš blog mě baví, neměňte nic. Máte recenze, přírůstky, knižní tipy, cestovatelské články, takže supéééér :)
    sarkabooks@seznam.cz
    A kdybych náhodou vyhrála, přála bych si Legendu... :) Druhou knihu jsem už četla.
    Mějte se krásně holky ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárinko moc děkujeme :-) A děkujeme za účast :-) Dáma z popela - máš pravdu - má senzační obálku, taky jsem po ní pokukovala :-) :-) Krásný den přejeme obě :-)

      Vymazat