úterý 19. června 2018

9 tipů na dárek pro třídní učitelku



Je zde důležitý milník školního roku. Uzavírají se známky, naše děti na poslední chvíli zasedají k psacímu stolu, vypínají telefony, notebooky a snaží se napravit, co se dá. Ruku na srdce, ani my jsme nebyli jiní.

Všechny generace mají jedno společné: paní učitelku, kterou zároveň milují, nenávidí, obdivují i proklínají. A právě před prázdninami je ten pravý čas se třídní učitelce, se kterou jako rodiče komunikujeme zejména na třídních schůzkách a přes Žákovskou knížku, odvděčit malou pozorností.
 
Nevíte si rady? Nabízím pár nápadů, jak třídní potěšit a poděkovat jí, že to s tím naším předškoláčkem – školáčkem – puberťákem přestála celý rok ve zdraví.
 
A jako první mě napadla kniha. Neboť komu jinému darovat knihu, než sečtělému pedagogovi? Takže zkuste třeba tuto: Diagnóza učitelka. Myslím, že nezklame. Vtipná, zábavná – a přece správný učitel by smysl pro humor měl mít, ne? Zcela jistě nezklamete ani plátěnou taškou s motivem Malého prince, to aby se jí ty písemky dobře přenášely.
 
 
 
Pokračování článku čtěte zde na webu Dobrých knih.
 
 
 

1 komentář:

  1. Předem chválím hezký blog :) Jinak jestli je vaše učitelka veselá kopa, tak bych doporučil nějakou "ptákovinu" .... třeba masku z ptákovin nebo tak :)

    OdpovědětVymazat