pondělí 20. srpna 2018

Knihy o mateřství, miminku a rodině



Víte, že je v srpnu největší porodnost z celého roku? Nevíte? No, dá se lehce spočítat, že početí vychází na začátek zimy, takže tomu vše nasvědčuje. Noci bývají dlouhé a chladné, každý si radši zaleze pod peřinu… Jak je to dál, už každý tušíme. Ale co pak? Malé je na cestě a vy potřebujete odpovědi na své otázky? Chcete se tak trochu vzdělávat na toto téma, protože toho vlastně o dětech moc nevíte? Nebo se vám naopak cesta za vytouženým miminkem nedaří? Potřebujete psychickou podporu? A vy, kterým se zadařilo, chtěli byste se připravit na porod? Co vše koupit předem? Jak být silní a brát vše s nadhledem? Nebo prostě potřebujete pár zkušených rad ohledně dětí či výchovy a tápete kde vše zjistit nebo kterou knihu vybrat?

 To je spousta otázek, které se všem rodičům honí hlavou, ale náš výběr vám na ně pomůže najít odpovědi. To vám zaručujeme. Vybrali jsme ty nejlepší knihy o mateřství, rodičovství a dětech, které jsou momentálně in a patří mezi ty nejkvalitnější v nabídce…

 


Jako první mám tip pro ty, kterým se cesta za vytouženým miminkem už dlouho nedaří. Tato kniha bude užitečná jak párům trpícím infertilitou, tak odborníkům, kteří jim problém pomáhají řešit. Nikdo netuší, jak se cítíte, pokud jste si tím sami neprošli. Kniha poskytuje vyčerpávající a hlavně velmi osobní pohled na mentální, emocionální a somatické problémy spojené s nenaplňujícím se rodičovstvím. Cesta za dítětem je popsána téměř chronologicky, od zjištění potíží až po těhotenství či bezdětnost, navíc velmi věrohodně z obou perspektiv, ženské i mužské. Odborný pohled je doplněn množstvím přesvědčivých výpovědí těch, kdo cestu za dítětem prošli sami.

 


Taťána Hanáková, Magdalena Chvílová Weberová, Pavla Volná

Tuto knihu by měla mít každá nastávající maminka. Její výhodou je, že je od českých autorů, tudíž z našeho prostředí a představí vám opravdu jen to, co je možné tady u nás v Čechách. Obsahuje mnoho fotografií a informací o početí, průběhu těhotenství až po porod, kojení, péči o novorozence, výživu a vše až do jednoho roku dítěte.
 
 
 
Pokračování článku čtěte zde na webu Dobrých knih.
 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat