pondělí 5. srpna 2019

Hry pro děti i celou rodinu



Jedete na dovolenou k moři, pod stan nebo zůstáváte na zahrádce či na terase a přemýšlíte, čím ta vaše dítka zabavit? Co takhle hry? Jsou skladné, můžete je vzít do kufru, tašky nebo kabelky. Navíc se u nich může sejít celá rodina a udělat si společný večer nebo odpoledne v deštivém dni. Ať už jsou to deskovky, karty nebo různé sešity, zabavit se může každý. Pojďme se podívat, co jsme pro vás vybrali.


Začneme nejdříve našimi nejmenšími. Zábavná hra pro předškoláky Leporelo herních plánů – 4 hry v jednom, u kterých se pobaví celá rodina. Tyto jsou o čarodějnicích, mašinkách a pirátech. Tři tématické hry doplňuje Chytrá opice, při které si děti rozšiřují slovní zásobu a bystří myšlení. Najdete tu i několik hledaček.
Všechny hry mají jednoduchá intuitivní pravidla, a vše co potřebujete, je jen kostka a figurka pro každého hráče, které jsou součástí leporela. Další leporela z této edice jsou
4 zvířátkové hry – zábavné učení zvířátek a logopedie. Knižní leporelo vám velmi dobře poslouží i jako obrázková kniha na poznávání zvířat.
 
     
 
 
Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat