pondělí 19. srpna 2019

V hlavní roli zvířátko




Přemýšlíte, jakou knihu vašim dětičkám pořídit? Že je mají všechny přečtené a chtěly by něco nového? Co takhle pohádky a příběhy, kde je hlavním hrdinou zvířátko? Určitě znáte filmové pohádky jako třeba Bambi, Lví král a ostatní. My jsme pro vás objevili něco nového na toto téma, co jste ještě neviděli a naše nejmenší určitě zabaví na dlouhou dobu, protože si zvířecí hrdiny zamilují na první pohled.

O myšce, která se nebála je pohádka o malé myšce, která se jednoho dne rozhodla, že už se nikdy ničeho nelekne. Moje první dotyková kniha je publikace pro naše nejmenší, kteří si pomocí dotyků rozvíjejí své smysly. Neposlušná kůzlátka a jiné příběhy je zajímavá tím, že je kniha psaná, ale text je i kreslený. Děti se tím učí aktivní formou, kdy dospělý čte a dítě doplňuje malovaná slova a říká je nahlas. Stejně tak Příběhy zvířátek obsahuje také tzv. dvojhlasné čtení podle obrázků.
 
                      
 
Papuchalk Petr je dobrodružství papouška papuchalka a jeho ptačích přátel. Medvídek Bruno připraví předškoláky zábavnou formou na vstup do školních lavic. Co takhle třeba klasickou českou pohádku? O pejskovi a kočičce je jedním z těch příběhů, které známe všichni z dětství. V této najdete jejich příhody: Jak si pejsek roztrhl kalhoty a O panence, která tence plakala. O kohoutkovi a slepičce a Zvířátka a loupežníci je soubor dvou klasických pohádek psaných velikými písmeny, pro snadné čtení.
 
               
 
 
 
Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.
 
 
 
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat