středa 13. listopadu 2019

Vím kdo jsi

Aimee Sinclairová je nejnovější hvězdou filmového plátna, se skvěle našlápnutou kariérou. Doma je jí oporou její manžel Ben, v práci filmový partner Jack. Vypadá to, že její život už nemůže být růžovější. Ale zdání klame, samozřejmě.




Po jedné velké hádce její manžel zmizí, bez dokladů, klíčů, telefonu, po sobě zanechá jen vybrakované konto – a to je vše. Má Aimee takový výpadek, že by jej snad zabila a nepamatovala si to? Aimee má rozhodně co skrývat, v její minulosti jsou místa, která jsou zasunuta hodně hluboko do podvědomí a neměla by vyplout na povrch. Ale vražda? A jak do všeho zapadá její zmizelý manžel? Vypadá to, že její dosavadní život byl jen jedna velká lež.
Alice Feeney  je bývalou novinářkou BBC a její debutový román Občas lžu  byl přeložen do více než dvaceti jazyků. Není překvapením, že podle stejnojmenné knihy byl natočen i seriál, jen u nás bohužel ke zhlédnutí zatím není. Po velkém úspěchu nám předložila druhou knihu Vím, kdo jsi a já ji přečetla doslova za pár hodin. Její styl psaní je neuvěřitelně čtivý, již od prvních slov jsem věděla, že to bude přesně ono.

Pokračování recenze na stránkách Magazínu Dobré knihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat