úterý 4. února 2020

Návrat domů


Cesty k moudrosti, životní rovnováze a k sobě samé…

 

Anotace:

Chtěla byste cítit v životě více radosti? Něco Vám stále chybí nebo máte naopak vlastně vše, co jste si přála, ale přesto nejste šťastná? Opakujete často slůvko „nestíhám“? Řešíte potřeby a přání celé své rodiny a dalších lidí, ale ne své vlastní?
Současný svět ovlivněný moderními technologiemi je plný výzev, možností, zážitků, ale i nahromaděných kontaktů i věcí. Po období růstu, studia, budování hnízda a zakládání rodiny, nastává další část života. Možná jste přetížené a vyhořelé - doma, v práci, ve vztazích. To vše nás odvádí od sebe sama. Nemáme čas ani možnost být „jen tak“ a zažívat obyčejné štěstí.

Autorka propojila východní nauky (principy feng – shuy) s učením přírodních národů, které nezapomněly vnímat sílu přírody a v ucelené knize je zpracovala pro českou ženu.

 
 

Kniha obsahuje 6 klíčů k harmonickému životu. Naučíte se zjistit svůj životní záměr, vizi, jaký život chceme žít. Naučí vás jak důležité je třídění nepotřebných věcí, jak moc důležitý je domov a jeho jednotlivé místnosti. Co by nemělo chybět v ložnici, kuchyni nebo v pracovně. Publikace vás naučí vděčnosti za to, co máme, naučí vás žít podle proudu života, abychom byli v energetické rovnováze s přírodou, a ukáže nám cestu k sobě samé.

Závěr dokonce obsahuje seznam praktických cvičení pro šťastný život.

Návrat domů je velmi důležitá a moudrá kniha o osobním rozvoji. Je pro každou ženu, která by chtěla naslouchat svému tělu a změnit svůj život k lepšímu. Je srozumitelně a velmi dobře sepsaná, na konci každé kapitoly je krátké shrnutí v rámečku, které nám dává skutečné rady, jak se podle nich řídit a co dělat v našem každodenním životě, abychom se cítili lépe.

Pokud hledáte dokonalou motivační knihu o životním stylu, osobním rozvoji, pak si rozhodně nenechte ujít Návrat domů.

 

Moc děkuji nakladatelství SMART PRESS za recenzní výtisk.

Knihu koupíte zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat