neděle 14. června 2020

Láska online





Osud nebo pouhé zakoukání? Může se vůbec někdo zamilovat online?

Ryder si na jedné stránce dopisuje s „Montanou“. Dívkou, o níž později zjistí, že se ve skutečnosti jmenuje Eden. Ta se živí tím, že se na ní chlapi dívají přes webkameru. Během této práce pozná spousty mužů s různými úchylkami a nepěknými vlastnostmi, a tak se Eden zatvrdí vůči opačnému pohlaví a nechce se už nikdy zaplést ani zamilovat. Může vůbec Ryder proniknout do jejího srdce? Čím déle si povídají, tím více se utvrzují v tom, že jejich vztah musí zůstat, tak jak je – pouze online. Pak ale Ryder nechtěně narazí na informaci, díky níž by mohl Eden najít. Podaří se mu to? Tady totiž náš příběh teprve začíná…


„Po tři týdny jsme si v soukromé místnosti každý večer chatovali aspoň hodinu. Nikdy jsem ji nepožádal o nic víc, než aby si se mnou povídala. A ani jsem kameru neobrátil na sebe, takže Eden stále netušila, jak vypadám. Ukážu jí někdy svůj obličej? Nevím. Byl jsem v pokušení, aby věděla, že nejsem zrůda. Pro mě by se tím ale všechno pozvedlo na úplně jinou úroveň, na kterou jsem nebyl připravený.“


Skvělé, skvělé, skvělé! Penelope Ward prostě umí psát velmi čtivě a s lehkostí, to už vím dávno, a také v Lásce online se to potvrdilo. Píše výborné new adult romány u kterých si ráda odpočine každá žena, protože v nich najde prostě všechno. Konkrétně v této knize je mnoho lásky, online zábavy, sebeuvědomění a také nezbytného sexu a erotiky.

Ryder vám zde ukáže, že i když máte mnoho práce a starostí, tak i přesto se můžete dostat přes hromady překážek až ke hvězdám a můžete být šťastní. Pokud máte rádi současné romance a new adult romány s kapkou erotiky, určitě neváhejte a nenechte si Lásku online uniknout.

Penelope Ward je autorkou úspěšných románů, které se umístily v žebříčcích New York Times, USA Today, Wall Street Journal. S více než 1,5 miliony prodaných knih se dvacetkrát umístila v žebříčku nejprodávanějších románů.



Knihu koupíte zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat