středa 2. února 2022

Když jsme ještě věřily na mořské víly

Její sestra zemřela při ničivém výbuchu vlaku. Ale ta tvář v dnešní reportáži přece patřila jí. Nebo ji snad opět vidí všude? Musí tu ženu najít…


 

Kit a Josie, dvě sestry, které k sobě měly blízko skoro jako dvojčata.Celé dny trávily na pláži nedaleko restaurace svých rodičů, hrajíc si v dunách. Jejich rodiče spalovala bezbřehá láska a ony tak měly jen jedna druhou. Když do jejich života vstoupil nalezený chlapec Dylan, kterého začaly považovat za svého bratra, netušily, jak moc jim změní jejich životy.

O pár let později je Josie prohlášena za mrtvou, zahynula při teroristickém výbuchu a Kit se ponoří do své práce v nemocnici. Ale při jedné reportáži svou sestru zahlédne, zahlédne její tvář vyčnívat z davu. A není jediná, kdo si jí všiml. Spatřila ji i jejich matka, která na Kit naléhá, aby se vydala na Nový Zéland a sestru našla.

Spolu s příběhem Kit sledujeme mladou ženu, šťastně provdanou, která obdivuje svůj nový dům a přede všemi skrývá bolestné tajemství. Tajemství, sahajíc daleko za hranice Zélandu, tajemství, které ji stálo její rodinu a díky němuž začala nový život.


Pokračování recenze na stránkách Magazínu Dobré knihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat