pátek 1. dubna 2022

Rajčatová žába a modrý drak

 


Nejbarevnější zvířata naší planety najdete všechny pohromadě v této úchvatné knize!



Anotace:

Zářivě růžové saranče, křiklavě žluté žáby a pestrobarevní korýši – živočišná říše je obdivuhodně pestrá. Mnoho živočichů doslova hraje všemi barvami duhy, a někteří dokonce svítí ve tmě. Celá řada barevných druhů žije v deštných pralesích nebo na korálových útesech, ale i u nás najdete zajímavě zbarvené tvory – stačí se pořádně rozhlédnout.

Proč jsou vlastně živočichové barevní?
A jak vůbec přicházejí barvy na svět?
Existují také pestře zbarvení savci?

Odpovědi najdete v této knize. A nejen to – nemusíte se vypravit do nebezpečné divočiny, a přesto poznáte více než 250 nejbarevnějších živočichů naší planety.

Malá, velká, známá i vzácná zvířata se v této obrázkové knize setkávají netradičním způsobem: spojila se podle barvy peří, srsti, kůže nebo šupin. Působivé fotografie zvířat jsou doprovázeny zajímavými základními informacemi a krátkými profily zvířat. Podmanivá obrázková kniha ve velkém formátu.

 


Tahle kniha je skvost! Hned jak nám dorazila, úplně jsme se zamilovali. Ellí si v ní prohlíží neustále zvířátka a já si čtu a kochám se. Navíc je velkoformátová, to se snad už dnes ani nevidí. A ty barvy! Úplná nádhera, až oči přecházejí. V knize najdete spousty informací o všech možných zvířatech, od broučků přes pavouky, ryby až po papoušky. Tohle dílo je zkrátka ozdobou každé knihovny.

Tato velkoformátová kniha nadchne každého milovníka zvířat, ale také krásných knížek. Najdete zde nádherné fotografie a spousty informací o těch nejbarevnějších zvířatech naší planety. My jsme si jí doma zamilovali úplně všichni.

 


Moc děkuji nakladatelství KAZDA za recenzní výtisk.

Knihu koupíte zde.







Žádné komentáře:

Okomentovat