sobota 3. prosince 2022

Knižíšek pro naše nejmenší

 


Přemýšlíte, co objednat u Ježíška pro naše nejmenší? Že knihy, je určitě jasné. Ale jaké to budou, je jich přece nepřeberné množství. Kdo se v tom má zorientovat? Chcete pár tipů? Pak jste tady správně. Pohodlně se usaďte, udělejte si kávu a nechte se inspirovat našimi tipy pro všechny nejmenší dětičky.    

MiniPEDIE - Dobrou chuť, žirafo!

Začínáme pěkně postupně, od těch nejmenších, dětí do jednoho roku. MiniPedie jsou prostě boží a dílů je nepřeberné množství. Právě vyšla Dobrou chuť, žirafo!, kde malá žirafka zažívá spolu s maminkou spoustu dobrodružství. MiniPEDIE jsou obrázková leporela, která obsahují spousty pohyblivých ilustrací. Vaše děti je budou milovat. Další z novinek v této edici můžeme také zmínit například Dobrý den, paní doktorko! nebo třeba Objevujeme svět! Zelenina.

Usínací sbírka pohádek

Pokud už vaše děti rádi poslouchají příběhy, a nejsou takoví neposedové, jako ta naše hyperaktivka, pak určitě oceníte tuto sbírku všech možných pohádek od Walta Disneye. Je nádherně ilustrovaná a je to prostě skvost knihovny. V této edici už máme několik dílů a i já jsem se do nich zamilovala na první pohled. Jako další můžu třeba zmínit Zvířátkovou sbírku pohádek. Vaše děti budou milovat ty nádherné ilustrace a později určitě ocení i příběh. Naše Ell je prohlížela ještě před ukončeným prvním rokem a spoustu se díky nim naučila.


Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.



Žádné komentáře:

Okomentovat