středa 25. října 2023

Rozhýbejte svoje mozkové závity

 


Jak se zabavíme my, dospělí, když například dlouhé dny prší nebo jedeme vlakem na dlouhou cestu? Knihy jsou jasná volba, ale pokud chceme změnu a třeba nenamáhat až tak moc oči, chtělo by to něco jiného. Pojďte se se mnou podívat, jak a čím, se baví dospěláci.

 

Houby

Houbařská sezona je v plném proudu. Co takhle si pořídit nové vydání knihy o houbách. Tahle kniha není tak úplně atlas hub, najdete zde spousty informací o houbách a novinek z lesního světa. Nu, a pokud jste začínající houbař, pak by vám určitě neměl chybět nový, rozšířený Atlas hub. Protože houbaření, to je přece taková zábava pro dospělé.

 

300 švédských křížovek

Čeká vás dlouhá cesta a chtěli byste čtení, spaní a koukání z okna prokládat ještě něčím jiným? Co takhle křížovky? Osvědčená zábava pro všechny věkové skupiny, co myslíte? Nu, a pokud s sebou neustále nemáte brýle, pak určitě oceníte Křížovky s velkými písmeny.

 

Hádanky a hlavolamy případů Jacka Rozparovače

Křížovky nejsou vaše gusto? Pak tu máme hádanky, hlavolamy a rébusy. Máte chuť stát se detektivem a rozluštit deset záhadných případů? V této knize máte možnost zažít velké dobrodružství a spousty napjatých okamžiků.

 

Sudoku

Pokud máte nejradši sudoku, pak vás tato kniha plná logických her určitě potěší. Má totiž stošedesát stránek plných vaší oblíbené zábavy.


Pokračování článku čtěte zde, v Magazínu Dobrých knih.



Žádné komentáře:

Okomentovat