pondělí 31. října 2016

Tip z Dobrých knih

Další ze skvělých detektivek Harlana Cobena
jako recenzní výtisk od Dobrých knih :)
Jdeme na ni!



Anotace:

Davida Becka ta ztráta naprosto zdrtila. A od chvíle, kdy k ní před osmi lety došlo, prožívá znovu den co den hrůzu, která se stala. Třpytící se jezero. Bledý svit měsíce. Pronikavé výkřiky. Noc, kdy jeho žena Elizabeth zmizela. Poslední noc, kdy ji viděl živou… David se uzavřel, žije jen pro svou práci pediatra. Každý ho nabádá, že je čas překonat minulost. David se tomu brání, navíc ho tíží temná událost, ke které se nikdy nikomu nepřiznal. A pak začne dostávat e-maily, v nichž kdosi zmiňuje to, o čem věděl jen on a Elizabeth. A taky varování: Nikomu ani slovo. David poslechne. Je ochoten se všeho vzdát, opustit ty, kterým věřil, a vydat se za záhadnou osobou, jejíž zprávy mu poskytují zoufalou naději. Zároveň je tu však někdo, kdo chce za každou cenu odhalit Davidovo tajemství…

2 komentáře:

  1. Vypadá to hodně dobře. Autora jsem zatím nezkoušela, přestože doma asi tři knihy mám. Ale kdo má vše stíhat číst, že? Alespoň mám dostatečné zásoby, kdyby přišly zlé časy :))

    OdpovědětVymazat
  2. jednu už jsem od něj četla, myslím, že to bylo Šest let a byla dobrá. Jsem teprve na začátku, ale taky zatím dobrý :)

    OdpovědětVymazat