čtvrtek 30. března 2017

Nádherná zimní Itálie


O mě je všeobecně známo, že jsem zvláštní druh člověka - Pecivál domácí. Jako správný knihomol si nejraději zalezu s knížkou a prostě mě nechte být. A jako správná Lvice, nesnáším zimu, sníh, mráz, nelyžuji, nebruslím, na sáňky jen ve stavu nejvyšší nouze 😊 Jediné, co snesu, je každoroční dovolená v milovaném Řecku, ale to je léto, pálí slunce, pravidelně se spálím, sloupu, spálím a tak pořád dokola. Ale přesně tohle je pro mě.
A teď k jádru pudla. Ale od čeho jsou přátelé, že? Báječná rodina, která vyráží na lyže, brodí se sněhem a zásobuje mě úžasnými fotkami, které prostě musíte vidět, protože jsou jedním slovem kouzelné! Mezi námi - já bych tam nejela, ale ty fotky, hmmm, že bych snad jednou, možná, no uvidíme 😃
Pokochejte se nádhernou krajinou v Itálii, konkrétně Sarentino, 20 km od městečka Bolzano. Zavzpomínejte na zimu, teď si to můžeme dovolit, protože před námi je milované léto.




 
















Nádhera, viďte. Musím říct, že vybrat pár fotek z takového množství, nebylo vůbec jednoduché a padlo na to jedno velké kafe a v hlavě hříšné myšlenky na čokoládu 😃
Autorem těchto báječných fotografií jsou mí florbaloví přátelé Michal Gabriel, Míša Gabrielová a s laskavým svolením i jejich kamarád Pavel Pajdla.


Přátelé, díky, že jste mě vyvezli na hory!
Vaše strašně líná Jana 😊

4 komentáře:

  1. Prý pecivál domácí :-D. Krásné fotky Jani, hned bych se tam vypravila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, to jsem celá já :D Doma, v křesle je mi nejlíp :D Ale fotky jsou skvělé, to je pravda :)

      Vymazat
  2. Jani, s tím peciválem mám taky něco společného. Že by to byla nějaká výsada lvů, či co? No já vždycky říkala, že jsem divnej lev :)) Moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak ale podívej se na dokumenty, oni se ti lvi většinou válí, pokud nejde o jídlo :D takže to prostě máme v krvi :)

      Vymazat