úterý 5. prosince 2017

Polibek v New Yorku



Právě jsem tuto knihu dočetla a přistihla jsem se, že se tak trochu „přiblble“ usmívám. Nenapadá mě nic jiného, než říct: „Jééééé, to bylo ale krásný.“

S Charlotte se rozešel přítel a teď měla být na cestě domů do Londýna. Ale její let zrušili a ona trčí sama v New Yorku. Může mít někdo horší Štědrý den? Pak ale potká Anthonyho. Jeho přítelkyně mu dala kopačky přímo na letišti. Zlomené srdce změní ale hodně věcí a New York je to správné město pro to, je všechny napravit. Obzvlášť, když jste na to dva. Anthony se stává Charlottiným průvodcem po nočním městě snů. A že tu toho za tu noc zažijí opravdu hodně!



Anthonyho tetování je skoro hotové. Na to, co mu tatér – který se jmenuje Joe, jak jsme zjistili – dělá s předloktím, se nedívá. Místo toho se kouká na mě a já dělám, co můžu, abych se netvářila naprosto zděšeně. Joe se snaží ze všech sil – a navíc pracuje tempem, které bych od týpka sjetýho jak deset let starý gumy, nečekala -, jenže rybí ocas vytvořený z Mayina jména je široký a beztvarý a jeho pokus o šupiny vypadá spíš jak hvězdy. (…) A její obličej… no prostě řekněme, že se tváří, jako by ji právě zasáhl elektrický proud. 


Pokud máte rádi vánoční příběhy, tak si určitě tuto novinku od nakladatelství Cooboo nemůžete nechat ujít! Na první pohled jsem se zamilovala do obálky. Je prostě skvostná a já se na ní musím neustále dívat. 

Polibek v New Yorku je vánoční oddechovka, která vás naladí tou správnou atmosférou Štědrého dne. Budete se procházet po New Yorku, navštívíte Times Square, Greenwich Village, Empire State Building a samozřejmě také Central Park. Budete se procházet společně s Charlotte a Anthonym a nasávat tu kouzelnou atmosféru Vánoc. 

Tahle vánoční romance je prostě skvělá a mně se moc líbila. Je to prostě takový milý, romantický, sladký a magický příběh dvou nešťastných duší, které se rozhodnou sabotovat Štědrý večer, ale nějak se jim to nedaří. Vánoce na ně číhají všude. Budou se toulat ulicemi New Yorku, kde na ně čeká nejedno překvapení, ale hlavně také dobrodružství. Jaké? To už musíte zjistit sami. Takže zapalte svíčky, zachumlejte se pod deku, uvařte si kakao a vychutnávejte si sladké doušky tohoto vánočního příběhu…


Moc děkuji Dobrým knihám  za recenzní výtisk.

Tuto vánoční knihu koupíte za opravdu skvělou cenu zde.


 

9 komentářů:

  1. Kniha mě zaujala svou úúúchvatnou obálkou, ale pak jsem četla nějaký komentář, že příběh za moc nestojí, ale zase tvé nadšení mě dostalo na vážky..tak teď nevím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel ta obálka mě taky dostala :) O mě je známo, že si knížky kupuju i kvůli obálkám. Takže jsem jí musela mít, tak nebo tak :D Pokud máš ráda vánoční příběhy, filmy a líbil se ti třeba vloni Vánoční zázrak nebo starší Sněží, sněží, Dárek z pravé lásky atd., tak se ti určitě bude líbit :) I na Dk jsem koukala, že má dobré hodnocení. Samé pozitivní komentáře :)

      Vymazat
    2. P.S. je to prostě romance pro teenegery a je třeba k ní takhle přistupovat. Mně, ač už jsem dávno za věkovou hranicí, se hrozně líbila :)

      Vymazat
  2. Tak knížka mě především zaujala svým obalem :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Začti, začti :-) Je to takové to tvoje klišé :-) Ale krásné a vánoční :-) Hihi

      Vymazat
  4. Máš knížku naprosto nádherně nafocenou!!!
    Skvělá recenze, na knížku si brousím zuby, ale letošní předvánoční fond na vánoční knihy už sem vyčerpala :/ Takže asi až ten příští, chjo...:( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, moc děkuju :) Jasně, však já mám taky ještě 2 starší vánoční v knihovničce a zatím na ně nebyl čas :) :)

      Vymazat