pondělí 16. července 2018

Nejlepší CD na cesty


Přišel čas dovolených, výletů po krásách naší republiky nebo jen kousek za humna, mrknout do ZOO. Prima, my dospělí jsme s tím v pohodě, vždyť jsme to naplánovali vlastně my. Ale co naše děti, které jsou nuceny s námi absolvovat dlouhé hodiny v jednom autě? Baterky na mobilech či tabletech vybité a ke slovu přichází staré dobré CD. No jistě, že se ty naše ratolesti budou bránit. Ale ony neřídí, tudíž se podřizují.
Nebudeme je ale přece jen tak týrat, zkusíme jim vybrat něco, co by je mohlo upoutat, zaujmout, nebo ještě lépe – uspat po zbytek cesty. Pro ty nejmenší bychom mohli mít třeba Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče. Ale u toho by kdejaký řidič asi usnul dřív, než dítě, takže to musíme vystřídat něčím dynamičtějším. Zavzpomínáme na své dětství a na chvíle, kdy nás rodiče volali k Večerníčku a pustíme si Písničky z Večerníčků. Dokonce bych si i já na pár melodií vzpomněla.

Pokračování článku najdete zde.

1 komentář:

  1. RichardW9/2/24

    Já jsem si v poslední době oblíbil i audioknihy při práci. Třeba na zahradě nebo tak. Sekám trávu a poslouchám u toho sluchátka. :) Nebo když griluju. Máme teď od léta pergolu a nový nábytek, inspiraci jsme nabrali zde a teda musím říct, že je to fakt lepší a mnohem více mě to baví. :)

    OdpovědětVymazat