pondělí 1. října 2018

Kočkohrátky



Jste milovník těchto vznešených stvoření? Máte rádi kočičky (v tomto případě myslíme jen ty čtyřnohé), jejich jedinečnou povahu a ladnou chůzi? Toužíte se dozvědět něco nového o těchto tvrdohlavých tvorech? Chtěli byste darovat přátelům, kamarádům, příbuzným, kteří milují kočky, něco hezkého? Určitě už dávno víte, že když si micka postaví hlavu, tak s ní prostě nehnete, dělá si, co sama uzná za vhodné. V našich publikacích se toho dozvíte však mnohem víc.

Držte si klobouky, jedeme z kopce, tohle bude čistě kočičí spanilá jízda! Podívejte se na náš výběr toho nejlepšího o kočkách, co u nás máme.  Začneme s pohádkou,  pár naučnými publikacemi, pokračovat budeme vtipnými příběhy o těchto zvířátkách, dále se podíváme na omalovánky, puzzle, diáře a spousty dalších.

 


Proč nezačít třeba pohádkou? Markéta Harasimová  napsala interaktivní, krásně ilustrovanou knihu, s kterou se vaše ratolesti zabaví na hodně dlouhou dobu. Příběh totiž neobsahuje jen pohádku a příhody kočičky Ťapičky, ale také omalovánky, bludiště a mnoho různých úkolů, které si děti určitě užijí.

 
 

 
Slepičí polévka pro duši - O kočkách a lidech - Amy Newmark

Kdo by neznal sérii Slepičí polévka alespoň z doslechu? Vy určitě také, nemám pravdu? Co takhle povídky o kočičkách a jejich příhodách s lidmi? V této kolekci najdete 101 příběhů, které napsal sám život, a v hlavní roli hrají samozřejmě kočky.  



 
 


Toužíte porozumět kočičí řeči? Chtěli byste číst ve výrazech, řeči těla vašeho miláčka? Nebo potřebujete prostě vědět, co znamená značkování, hlasové projevy, jak kočka komunikuje? Nebo byste chtěli poradit s tím, proč vaše micka doma zlobí, loudí či třeba ničí drápky čalounění? Pak je tato kniha přesně pro vás. Najdete zde odpovědi na všechno.





Pokračování článku čtěte zde na webu Dobrých knih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 komentáře:

  1. Kočičí polévka je nádherná kniha a pak i Kočičí povídání. Obě jsem četla a jsou to milá hebká pohlazení na duši :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavý članok ! :)

    OdpovědětVymazat