čtvrtek 13. února 2020

Valentýnské čtení



Co se nám vybaví pod pojmem valentýnské čtení? No přece hromada zamilovaných románů, které nás naladí na tu správnou romantickou vlnu, všechny nás rozněžní a připraví na svátek všech zamilovaných. Ač má tento den i své odpůrce, já si myslím, že je to hezký důvod udělat si příjemný večer nebo klidně celý víkend a rozjet ho na romantické vlně plné lásky a příjemných věcí. Takže si zapalte svíčky, přitulte se ke své milované či svému milovanému a pojďte se s námi inspirovat tou nejlepší „romanťárnou“ poslední doby.


Jako první tu mám pro vás novinku z nakladatelství Cosmopolis – Den, kdy jsem zahlídla lásku. Chcete plakat, smát se a bláznivě se zamilovat? Pak si určitě nenechte ujít tuto nádhernou love story. Josie Silverová píše velmi čtivě, reálně, zábavně a já se nenudila ani chviličku. Den, kdy jsem zahlídla lásku je její debut z roku 2018 a okamžitě se stal bestsellerem. Dokonce knihu pro svůj čtenářský klub vybrala i Reese Witherspoon, která o knize mimo jiné napsala: „Do téhle knihy se bláznivě zamilujete.“ A je to opravdu tak. Autorka Josie Silverová už nyní píše svůj další román a já se na něj moc těším.
 
 
 
 
A u nakladatelství Cosmopolis ještě nějakou dobu zůstaneme. Mám tu od nich ještě další tipy. Camille Loganová je dcera bohatého, velmi známého obchodníka. Všichni si myslí, že je rozmazlená, zhýčkaná penězi, ale ona je nezávislá a živí se sama nejen modelingem. Jake Sharp je zhrzený bývalý voják v Afghánistánu. Kdysi udělal jednu obrovskou chybu a ta ho neustále pronásleduje ve zlých snech. Když se mu naskytne příležitost dělat Camille bodyguarda, neváhá a dobře placenou práci vezme. Když zjistí, že Cam není taková, jak se o ní povídá, začínají se sbližovat. Jake také ukáže, že skrývá pod slupkou tvrďáka citlivou duši. Něco se mezi nimi pomalu vyvíjí, má to ale pár háčků… Zaujal vás děj? Pak si rozhodně nenechte ujít tento nový new adult román Ochránce.
 
 
 
Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.
 
 
 
 
 

4 komentáře:

  1. Já si určitě chci přečíst Den, kdy jsem zahlédla lásku a doma mám už Sama sebou. Ale to si prvně musím přečíst After you :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jů :-)) Každopádně Sama sebou je skvělá a krásně všechno uzavře. :-)

      Vymazat
  2. Den, kdy jsem zahlédla lásku vypadá dost dobře. Tu si rozhodně připisuji na seznam knih, které chci přečíst. Díky za super tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co, jsem ráda, že jsem pomohla. :-)

      Vymazat