pondělí 2. března 2020

Můj zápisník receptů

Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete - u babičky, u přátel, v časopisech, na internetu, v restauracích. Tento zápisník plný volných stránek na vaše nejoblíbenější recepty, plný užitečných rad a nejhledanějších receptů od Apetitonline.cz je prostě dokonalý!


 
 
Anotace:
 
Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejhledanějších receptů z Apetitonline.cz, které tak konečně budete mít pořád po ruce.
Zapište si recept na nejúžasnější vánoční cukroví, maminčinu neodolatelnou sekanou, vláčnou bábovku od tetičky nebo nezapomenutelné těstoviny od kamarádky z Itálie! Poznamenejte si, proč je právě tenhle recept nejlepší, od koho jste ho vyprosili, čím je pro vás výjimečný nebo jak a čím jste ho vylepšili. Nakonec můžete do zápisníku nalepit fotku uvařeného jídla, ale třeba i vystřiženou předlohu z časopisu, obrázek babičky, od níž máte recept, nebo snímek přátel, s nimiž či pro něž jste jídlo uvařili. Vytvořte si svou domácí kuchařku, kroniku těch nejlepších jídel a společných zážitků, které si chcete pamatovat už navždycky!
 

 

Tento výborný zápisník receptů byl pro mě jasnou volbou. Jeden už mám, ale je už za mnoho let plný, takže jsem potřebovala nutně další. V tomto navíc najdete rady a tipy na vše okolo vaření, dokonce je zde i hodně receptů na různé dobroty. Kuchařka je rozdělená na několik částí, které jsou:
- Předkrmy a chuťovky
- Polévky
- Hlavní jídla
- Přílohy a saláty
- Sladké
 
Na konci je také pár zcela volných řádkovaných stran na to, co by se vám mohlo ještě hodit zapsat. Navíc každá část má svou předmluvu, kde najdete informace a základní recepty. Například u předkrmů jsou recepty na domácí pečivo, pomazánky. U polévek jsou recepty na různá vylepšení do polévek např. strouhání, nudle, knedlíčky atd. Zatímco u hlavního jídla jsou třeba nezbytné údaje o mase, jeho částech, druzích atp.
 
Zápisník je opravdu velmi dobrým pomocníkem každé hospodyňky nebo zapáleného kuchaře. Více podrobností najdete na fotografiích níže. Je velmi dobře zpracovaný. Je zde hodně místa na psaní receptů, a je  také plný praktických rad, jak si poradit s různými nástrahami v kuchyni. Rozhodně knihu doporučuji všema deseti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Moc děkuji KNIHCENTRUM.CZ za recenzní výtisk.
 
Knihu koupíte zde.
 
 
 
 












 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat