pátek 17. července 2020

Červencové tipy ke čtení

Přestože to na mnohých místech na horké léto nevypadá a příroda nám místo slunce z nebe spíš spouští déšť, léto je opravdu tady. Letos trochu zvláštní, neboť po tříměsíčních koronavirových prázdninách se na ty velké děti až tak moc netěšily. Na dovolenou u moře to také příliš nevypadá, ale jedno je jisté. Ani v prvním prázdninovém měsíci nebudeme ochuzeni o knižní novinky. A jak je zvykem, předkládám pár tipů, které zaujaly mé čtenářské srdce.

Bývalá manželka je název knihy, která je přirovnávána ke Zmizelé, či Dívce ve vlaku. Jde o celkem jednoduchý námět – manželka, manžel, dítě. Ale manžel jednoho dne zmizí i s malou dcerou a najednou vyvstává spousta otazníků, zda hlavní hrdinka opravdu svého muže znala.


Představte si, že se probudíte svázáni v hrobě a vůbec netušíte, jak jste se tam dostali. Přestože z něj vyváznete, nikdo vám váš příběh nevěří. Chloe Bensonová coby hlavní protagonistka knihy Za tebou se snaží najít pravdu, ale někdo je jí v patách. Někdo, před kým musí utíkat.



Pokračování článku s tipy najdete na stránkách Magazínu Dobré knihy.

1 komentář:

  1. Tak ten výběr knížek je neskutečný. Jsem vášnivá čtenářka, starší paní, takže na čtení mám plno času. Některé kusy, které v poličce máte, mě naprosto dostávají. Už aby si zase lehla do peřin a začala číst. Odkud nakupujete tyto poklady? Hádám, že přes internet, že? A zkoušeli jste už využít slev z https://slevovykupon.net?

    OdpovědětVymazat