středa 15. července 2020

Letem světem s Vášou



Výborná pohádková naučná kniha, ze které se dozví nejen děti spousty informací ze zeměpisu, o různých státech, jejich zvyklostech a třeba i jídle…


Anotace:
Jistě víte, že všichni lidé na světě nežijí a nevypadají úplně stejně jako my v České republice. Mají okolo sebe jinou přírodu a jsou zvyklí na odlišná zvířata než my.
Chtěli byste obletět svět a poznat život a zvyky lidí v jiných zemích? Vypravte se s letadélkem Vášou na cestu kolem světa a zažijte spoustu dobrodružství.
Tak nasedat a letíme!




Péťa a Pavlík jsou malí kluci, kteří se vydali s rodiči a letadélkem Vášou na cestu okolo světa. Nejdřív jim maminka poví něco o České republice a o Praze a pak letadlem staví ve Francii, Grónsku, Mexiku, Brazílii, Africe, Antarktidě, Austrálii, v Číně a v Rusku. O každé zemi se dozví spoustu nových informací, včetně jejich vlajky, zvyklostí, dobrot, které tam mají rádi a třeba potkají i nějaká ta zvířátka, která tam žijí. O každé zemi si na konci kapitoly zazpíváte písničku a hodně se u čtení nasmějete.

Letem světem s Vášou se mi moc líbila. Je krásně ilustrovaná, promyšlená do posledního detailu a nenásilným způsobem pro děti velmi poučná. Dozvědí se zde hodně údajů, některé dokonce ani rodiče nemusí znát, zajímavostí a zároveň se u knihy velmi pobaví, protože zažijí s Pavlíkem a Péťou obrovské dobrodružství.

Kniha je určitě pro starší děti, školou povinné, klidně už od první třídy. Rozhodně jí vašim dítkům pořiďte, nadšená bude celá vaše rodinka, protože je prostě báječná! J



Moc děkuji nakladatelství BAMBOOK za recenzní výtisk.

Knihu koupíte zde.










Žádné komentáře:

Okomentovat