čtvrtek 12. listopadu 2020

Ježíšku, jaké knihy letos nadělíš?

 


Ježíšku, jaké knihy letos nadělíš?

Čas je neúprosný a ač se to nezdá, opravdu jsou za chvíli Vánoce. Pro mě osobně to je, hned po létě, ten nejkrásnější čas v roce. Světýlka, svíčky, voňavé jehličí a zářící stromeček. A samozřejmě dárky! Neuvěřitelně ráda nakupuji svým blízkým, co po celý rok zmínili a já si zapamatovala. Ta radost v jejich očích je pro mě největší odměnou.

Letošní Vánoce si zkazit nenecháme, co říkáte? A rovnou se pojďte se mnou podívat, jaké knižní dárky by se mohly líbit, ať už knihomolům dospělým, mladším, nebo i těm nejmenším.




Kdo má rád rodinné ságy, pak jsem objevila naprostou novinku od autorky Nino Haratischwilli Osmý život (pro Brillku). Vůně čokolády a gruzínská válka. To je hlavní téma této téměř devítisetstránkové knihy. Recept na nejlepší čokoládu a její lahodná chuť přináší po šest generací spásu i neštěstí.





Kam včely chodí spát je novinka od známé autorky románů, sklízející úspěchy po celém světě. V zimním období se vrátíme do horkého léta v jižní Francii a budeme sledovat osudy dvou žen, žijící v rozdílném období.


Pokračování článku na stránkách Magazínu Dobré knihy





Žádné komentáře:

Okomentovat