čtvrtek 30. června 2022

Čtení na dovolenou


 

Co si představíte pod pojmem čtení na dovolenou? Já určitě něco oddechového, u čeho můžu vypnout, nejlépe odehrávajícího se v létě, u moře, nebo něco, kde se hodně cestuje a poznává krásy celého světa. K tomu špetka romantiky, vtipu a ideální čtení na dovolenou je na světě. Zkusila jsem se pro vás podívat na něco, co by mohlo mít tohle všechno dohromady nebo alespoň něco z toho. Takže balte kufry, jedemeeeeee!

Poslední let

Jako první tu mám Poslední let. Tahle novinka z nakladatelství Fortuna Libri láká na první pohled svou obálkou. Po přečtení anotace zjistíte, že je přesně tohle to správné čtení na dovolenou. Příběh jedné letušky, která chce už svého zaměstnání nechat a usadit se, ale na palubě samozřejmě flirtuje nejen s pilotem letadla. A zde se všechno tak trochu zvrtne. Tenhle vtipný, svižný debutový román o životě a lásce deset tisíc metrů nad zemí vás určitě osloví na první dobrou.

Úřednice z vigvamu

Úřednice z vigvamu

Další novinka z nakladatelství Fortuna Libri je z pera mojí oblíbené české autorky Báry Walterové Benešové, který si určitě nesmíte nechat ujít. Autorka má osobitý humor, každá její kniha je úplně jiná a všechny jsou výborné.

Setkání v Římě


Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.

Žádné komentáře:

Okomentovat