pondělí 18. července 2022

Řemeslné pohádky

 


Pohádky pro děti předškolního věku naučí děti různým řemeslům ve formě kratičkých pohádek, doprovázené nádhernými ilustracemi.



Anotace:

Knížka plná řemesel zavede začínající čtenáře do světa kouzel, čarování, smíchu i neplechy. V krátkých pohádkách se setkáte třeba s pekařem a jeho líným droždím, hrnčířem a nezbedným hliněným mužíčkem či se samotným Luciferem, který uhasí kovářovi výheň. Poradí si mlynář se škodolibým šotkem? A komu pomůže švec Janek nebo krajkářka Rozinka? Nebojte, v našich příbězích všechno dobře dopadne, jak už to ve světě pohádek bývá…



Řemeslné pohádky obsahují mnoho krátkých jednoduchých pohádek, které se dětem dobře čtou a lehce je pochopí. Pro začínající čtenáře nebo na čtení pro rodiče před spaním jsou ideální. Pohádky jsou poučné, ale zároveň zábavné. Navíc si děti zamilují ilustrace, které doprovází každý jednotlivý příběh. Naše neposedná malá dcerka dokonce i poslouchala a ráda si prohlížela obrázky. 

Knížka se nám moc líbila a určitě se k ní budeme v budoucnu ještě mnohokrát vracet, tak jako u ostatních autorčiných pohádek. 


Moc děkujeme nakladatelství Bambook  za recenzní výtisk.

Knihu koupíte zde.





Žádné komentáře:

Okomentovat