pondělí 3. dubna 2023

Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem

 


Báječná pohádka pro děti všech věkových kategorií? To jsou Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem.


Jednoho večera se u Frantovy postele objeví Snovík - kluk z planety Snění. Vydají se spolu na různé dobrodružné cesty a výpravy, vezmou s sebou také Franty kamaráda Honzíka a budou podnikat spousty neuvěřitelných věcí. Například bojovat s piráty, podívají se za dinosaury, budou z nich rytíři a hromady dalších výletů, o kterých se vám ani nesnilo…


 

Kluci, přeju si být o něco větší, aby mě dinosaurus pořádně viděl. Já si ho totiž ochočím,“ řekl Franta. „My chceme taky,“ zajásali Honzík se Snovíkem. Jen co kluci přání vyslovili, trochu povyrostli. Postavili se před diplodoka a dívali se mu zpříma do očí.

 


Tahle útlá knížka skrývá opravdu originální dobrodružství. V několika krátkých kapitolách zažijí děti mnoho zábavy. Každého určitě na první pohled zaujmou nádherné ilustrace od Josefa Quise, které k textu ohromně sedí. Jsou totiž stejně zábavné a barevné, jako samotný příběh.


Pokud chcete pořídit dětem krásné čtení před spaním, kde v každé krátké kapitole každý večer zažijí svoje dobrodružné cesty se Snovíkem, určitě neváhejte. Věřím, že se jim budou moc líbit.  Třeba si o nich nechají také zdát, jako Franta z pohádky, a ve snech zažijí další, svoje vlastní, dobrodružství.


Moc za knihu děkuji nakladatelství BAMBOOK.

Knihu koupíte zde.







Žádné komentáře:

Okomentovat