neděle 2. července 2023

Náruč plná letního čtení

 


Jaké je to správné letní čtení? Pro každého asi něco jiného. Pro mě je to čtení s tématikou moře, lásky, cestování, dobrého jídla a nejlépe všeho dohromady. Podívala jsem se za vás, co by se nám mohlo letos hodit do kufru k moři nebo klidně jako dobré čtení na lehátku pod jabloní…

 

Jedno italské léto

Nezapomenutelné italské léto, dávné matčino tajemství a dobrodružství, která zažívá hlavní hrdinka na pobřeží Amalfi. Tahle kniha mě zaujala už podle názvu a já ji zkrátka musím přečíst.

Léto mezi řádky

Letní román z pera české autorky Aleny Štraubové má od začátku velmi dobré recenze a je všude vidět. Romantika z prostředí Španělska, kam Denis s kamarádkou odjíždí pracovat jako animátor, je plná vtipných situací, lásky, sebeuvědomění, ale také slunce a rozjasněných tváří. Při čtení se budete usmívat a cítit se tak nějak hezky. Tenhle LGBT příběh si musíte přečíst.

Kde jsi, když nejsi

Tadááá, vyšla nová kniha Radky Třeštíkové! Román o rozchodu, plný rozporuplných emocí, který si nesmíte nechat ujít. A kdy jindy ho přečíst, než pod slunečníkem, že?


Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.



Žádné komentáře:

Okomentovat