sobota 2. prosince 2023

Knižíšek pro naše nejbližší

 


Už je to tady, už se to nezadržitelně blíží. Advent a Vánoce. U někoho začíná mírná panika, že nestíhá nebo že neví co na Ježíška nadělit svým blízkým. Opravdu netušíte? No přece knihy! I nečtenář ocení vhodně zvolenou knihu, ať už je to kuchařka, zdravý životní styl, komiks nebo životopis jeho oblíbené celebrity. Takže si uvařte kávu, dejte si něco sladkého, zabalte se do deky a výběr dárků nechte na nás. Pojďte se s námi inspirovat…

 

Zlatá klasika - recepty prověřené časem

Maminka, babička, sestra nebo klidně i kamarádka jistě ocení sbírku klasických českých receptů, ale i těch cizích, které u nás zdomácněly (jako například čevapčiči, špagety carbonara, caesar salát aj.). V téhle knize najdete zkrátka úplně vše, co je v našich kuchyních oblíbené. Tyto recepty sepsal Zdeněk Pohlreich, takže kvalita jídel a ověřených receptů je zde opravdu zaručena.

 

Neoficiální kuchařka Harryho Pottera

Je vaše sestra nebo kamarádka fanynkou Harryho Pottera? Pak by jí určitě neměla chybět v knihovničce také kuchařka z Bradavic. Tyto recepty jsou vytažené přímo ze stránek této oblíbené série příběhů o Harry Potterovi.

 

Gazely

Něco vtipného pro jakéhokoliv člena rodiny, od tatínka po babičku? Tak určitě novinka od Patrika Hartla. Úspěch zaručen u kohokoliv z nich. Budou se bavit na každé stránce a smát se jako samotný autor knihy.


Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.





Žádné komentáře:

Okomentovat