pondělí 4. prosince 2023

Vánoční pohlazení po duši

 


Co si představíte pod pojmem vánoční čtení? Každý možná něco jiného. Já to vidím na romantiku odehrávající se o Vánocích, s tím správným kouzlem Vánoc. Taková kniha mě pohladí po duši a navodí mi dokonalou vánoční atmosféru. Ale pozor, nemám tu jenom samou romantiku, na vánoční téma si tu dnes přijdou všichni, od dětí, až po muže, co se rádi bojí.



Vánoční Jedlička

Začneme nejprve u těch nejmenších. Tato nádherná vánoční kniha o skřítkovi, kterého si domů přinesla rodina spolu s vánočním stromečkem, se bude líbit každému dítku, od batolete po prvňáčky.  

Vánoční pohádky

Dvacet originálních zimních příběhů odehrávajících se o Vánocích budou bavit nejen vaše děti, ale určitě pohladí po duši i vás, rodiče. Jak prožívají toto sváteční období sněhové vločky, dárečky nebo veverky? Určitě si knihu přečtěte, budete mile překvapeni.

Vánoční koleda

Ráda bych zmínila také tuto klasiku, která letos vyšla v novém kabátě u nakladatelství Fortuna Libri. A musím říct, že obálka je tedy velmi povedená. Vánoční koleda od Charlese Dickense je snad nejznámějším vánočním příběhem na celém světě. Duchové minulých, letošních a budoucích Vánoc na vás čekají…

Sejdeme se pod jmelím

Nová romantika z nakladatelství Baronet je tu! Bývalý spolužák, který byl dřív její úhlavní nepřítel a setkání na vánoční svatbě. No pane jo. A ta nádherná obálka. Tyhle „baronetky“ miluju, ještě když se odehrávají během období Vánoc, to zní úplně dokonale, nemyslíte?



Pokračování článku čtěte zde v Magazínu Dobrých knih.



Žádné komentáře:

Okomentovat