pondělí 25. listopadu 2019

Zvládneš to...


Okamžité povzbuzení při smutku a obavách…

 

Anotace:

Souhrn nádherných ilustrací s hloubavými citáty a laskavými afirmacemi dodávají čtenáři odvahu k tomu, aby si byl vědom svých myšlenek a aby pečoval sám o sebe, ať vyznává jakýkoliv životní styl.

Všechny ilustrace jsou uklidňující, a současně zdravě podporující. Upřímně reflektují vnitřní problémy mnoha lidí, kteří musí čelit hektickému stylu současného světa a jeho nárokům.
Duševní zdraví je téma, která se týká každého z nás, ačkoli jen málokdo má odvahu o něm upřímně mluvit. Kate Allan to udělala…

Přátelská a usmívající se zvířátka v neobvyklých barvách působí jako pohlazení, díky němuž je mnohá těžká situace lépe zvládnutelná a zbavená počáteční hrozby.
Pro denní meditace jako účinná pomoc při depresích, smutku a úzkostech. Poselství knihy je vhodné pro děti i dospělé.

Všechny afirmace jsou také v angličtině.

 


Tato malá, útlá knížka skrývá nádherné, uklidňující obrázky s texty či citáty, které mohou pomoci a zlepšit den. Publikace obsahuje několik částí, podle toho, jak se cítíme a k danému tématu je zde nejdřív několik rad, jak se z každé situace dostat a jak si pomoci. Poté následuje řada obrázků s afirmacemi, které povzbudí a zlepší náladu. Tyto věty jsou dokonce také v angličtině.

Kniha je velmi kvalitně zpracovaná, nádherně barevná, pozitivní. Okamžitě povzbudí a zlepší den, rozhodně je dobré ji mít neustále po ruce, pokud se člověk cítí smutně, úzkostlivě nebo trpí depresemi. Navíc je knížka vhodná i pro děti.







 

Moc děkuji nakladatelství GRADA za recenzní výtisk.

Knihu koupíte zde.
 
 
 
 
 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat